Evenementen in Amsterdam

Wandelingen amsterdam De Jordaan Red Light District Naatje van de Dam Amsterdamse smartlappen Grachtengordel Contact met Mokum Evenementen

Wandelingen

Met Trees over de Wallen

Trees is jaren lang toiletjuffrouw geweest in diverse cafés op de Wallen en heeft van achter haar schoteltje een schat aan informatie, verhalen en roddels verzameld. Deze verhalen zijn het vertellen zeker de moeite waard en daarom neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld.

Tijdens de rondleiding informeert zij u op haar eigen unieke wijze over alle ins en outs over dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam.
Kortom; een onvergetelijke hilarische rondleiding waarbij ook het nodige wordt opgestoken!

€ 22,00
Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Met Joki door de Jordaan

U heeft een rondleiding door de Jordaan onder begeleiding van Joki geboekt, maar in plaats van Joki komt haar zus Nelleke u rondleiden! Nelleke is omhoog getrouwd en woont in Oud Zuid en wil niets meer met de Jordaan (oorspronkelijk een achterstandsbuurt) te maken hebben.
Speciaal voor u wil ze een uitzondering maken en heeft haar afspraak speeddaten verzet om u te kunnen rondleiden. Na een paar wijntjes keren zowel haar jeugdherinneringen als Jordanese tongval terug en blijkt zij over dezelfde kwaliteiten als haar zus te beschikken.

Met Joki door de Jordaan is een theatrale rondleiding door deze prachtige buurt. De wandeling eindigt in café Lowietje waar Nelleke (of toch Joki?!) een echte Amsterdamse Jordaanmedley voor u zal zingen.

€ 22,00
Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Oranje Boven

Voor deze rondleiding hebben wij de meest vurige aanhangster van ons vorstenhuis gevonden, mevrouw van Burgelaer-Emmer (spreek uit als Emmère). In haar vestibule liggen jaargangen 'Ons Vorstenhuis' hoog opgestapeld en Oranjebitter is haar favoriete drankje.
Deze koningsgezindheid heeft haar wortels in de Jordaan; de buurt waar zij geboren is. Maar mevrouw van Burgelaer-Emmer heeft zich omhoog gewerkt en woont nu met haar vierde echtgenoot in Oud Zuid.

U wordt meegenomen op een wandeling door het centrum van Amsterdam, langs plaatsen die een rol hebben gespeeld in de relatie tussen de Oranjes en Amsterdam. Mevrouw van Burgelaer-Emmer vertelt u alle feiten en weetjes en laat u ruimhartig delen in haar onuitputtelijke bron van informatie.
Deze vorstelijke wandeling eindigt in een gezellig Amsterdams café waar u allen het glas heft op het Oranjehuis.

€ 23,00
Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!Evenementen en uitjes in Amsterdam

Mokum Evenementen de leukste uitjes voor particulier en bedrijf