Evenementen in Amsterdam

Wandelingen amsterdam De Jordaan Red Light District Naatje van de Dam Amsterdamse smartlappen Grachtengordel Contact met Mokum Evenementen

Vrijgezellenfeestjes

Op zoek naar een leuk vrijgezellenfeestje? Bij Mokum Evenementen bent u aan het juiste adres! Hieronder vindt u een selectie uit onze meest geboekte vrijgezellenfeestjes. Naast de vermelde arrangementen is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen of diverse activiteiten los te boeken.
Graag maken wij, geheel vrijblijvend, een voorstel aangepast aan uw wensen en de grootte van de groep.

Broodje Mokum II

Na een smaakvolle lunch wordt u opgehaald door een excentrieke dame. Dit is onze kantinejuffrouw Trees. Trees is jaren lang toiletjuffrouw geweest in diverse cafés op de Wallen en heeft van achter haar schoteltje een schat aan informatie, verhalen en roddels verzameld.
Deze verhalen zijn het vertellen zeker de moeite waard en daarom neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld.
Tijdens de rondleiding informeert zij u op haar eigen unieke wijze over alle ins en outs over dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam.
Kortom; een onvergetelijke hilarische rondleiding waarbij ook het nodige wordt opgestoken!

€ 41,50

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Babes & Booze

U wordt ontvangen door Trees. Trees is jaren lang toiletjuffrouw geweest in diverse cafés op de Wallen en heeft van achter haar schoteltje een schat aan informatie, verhalen en roddels verzameld.
Deze verhalen zijn het vertellen zeker de moeite waard en daarom neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld. Tijdens de rondleiding informeert zij u op haar eigen unieke wijze over alle ins en outs over dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam.
De wandeling eindigt op een gezellige locatie waar u wordt ontvangen door een cocktailexpert. U krijgt uitleg over de geschiedenis van de cocktail, maar gaat uiteraard ook zelf aan de slag.
Tijdens de workshop leert u verschillende cocktails maken. Natuurlijk wordt er ook van geproefd!

€ 50,00

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Musicalworkshop

Wilt u een keer iets anders doen met uw vriendinnen, collega's of familieleden? Ga dan met elkaar zingen en dansen en laat u dan helemaal gaan tijdens de Musicalworkshop!
Tijdens de musicalworkshop leer u zangtechnieken, leert u samen zingen, verlegt u uw grenzen en overstijgt u uzelf. Wat is er leuker om als team samen te oefenen, samen te lachen, samen een product neer te zetten en op te treden als werkelijke sterren.
En ook als team zult u uzelf overstijgen. Ontdek het zelf en ga zingen en dansen tijdens de musicalworkshop!

Vanaf € 45,00

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Maak je eigen bruidstaart

De ringen, de jurk, de bloemen… en niet te vergeten de bruidstaart! Klein of groot? modern of klassiek? U bepaalt het helemaal zelf tijdens de 'Wedding Cake Workshop'. In een gezellige keuken in de prachtige Jordaan gaat u aan de slag met de bruidskoekjes en de bruidstaart, waarbij ter plekke wordt bepaald hoe deze eruit gaan zien.
Aan het einde wordt de taart aangesneden en gezamenlijk opgegeten, eventueel met een flesje 'bruidstranen' erbij!

Vanaf € 42,50

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Old Bag

U krijgt een heerlijke lunch geserveerd in het Tassenmuseum. Na de lunch wordt u meegenomen op een rondleiding door dit bijzondere museum. Tijdens de rondleiding wordt u alles vertelt over de geschiedenis van de tas.
U zult worden verrast door de leuke anekdotes van de verschillende pronkstukken. Iedere tas heeft zijn eigen bijzondere verhaal! Na de rondleiding wordt u per watertaxi vervoert naar één van de mooiste buurten van Amsterdam; de Jordaan. Op de steiger staat wel een heel bijzonder uitgedoste dame op u te wachten, ze lijkt zelfs een tikkeltje tipsy.
Zij neemt u mee op haar hilarische wandeling door de Jordaan. Joki vertelt u alles over het ontstaan en de geschiedenis van deze bijzondere buurt. De wandeling eindigt in café Lowietje, bekend uit de populaire tv-serie Baantjer, waar Joki voor u nog een heerlijke Jordaanmedley zal zingen.

Vanaf € 75,50

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!
Evenementen en uitjes in Amsterdam

Mokum Evenementen de leukste uitjes voor particulier en bedrijf