Evenementen in Amsterdam

Wandelingen amsterdam De Jordaan Red Light District Naatje van de Dam Amsterdamse smartlappen Grachtengordel Contact met Mokum Evenementen

Rondvaarten

Ontdek de schoonheid die Amsterdam vanaf het water te bieden heeft!

Hieronder vindt u diverse rondvaarten door Amsterdam. Van een lunchcruise tot een spetterend feest. Van een dinnercruise tot een borrelrondvaart. Wij hebben prachtige rondvaart- en salonboten tot onze beschikking.
Uiteraard kunnen wij naast de verschillende rondvaarten een geheel verzorgd programma voor u bedenken. Graag maken wij, afhankelijk van de groepsgrote een voorstel.Lunchcruise

Tijdens de rondvaart door de Amsterdamse grachten krijgen u en uw gasten een smaakvolle lunch geserveerd. U ontdekt dat Amsterdam vanaf het water veel mooier is dan vanaf de kant!

Vanaf € 31,75

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!Borrelboot

U maakt een rondvaart maakt door de prachtige en wereldberoemde grachten van Amsterdam. Terwijl u van het uizicht geniet, krijgt u een hapje en drankje geserveerd.

Vanaf € 25,75

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!Dinnercruise

Geniet van een heerlijk diner én de sprookjesachtige uitstraling dat Amsterdam vanaf het water krijgt. U kunt kiezen uit een heerlijk drie-, vier- of vijfgangen diner.
Geniet van het uitzicht, de goede wijnen en het heerlijke eten!

Vanaf €52,50

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!Silent Swing Cruise

Zwijgend swingen aan boord van de Silent Swing Cruise! Geniet op de Amsterdamse grachten van een swingende club en een rustige rondvaart tegelijk! De dj draait de nieuwste hits, gouwe ouwe en onvervalste meezingers. Uiteraard wordt er uit volle borst meegezongen, maar of iedereen hier nu zo blij mee is?!
Al gauw is de hele boot aan het swingen en trekt het prachtige Amsterdam aan u voorbij. Ook wanneer u geen zin heeft om te dansen, kunt u genieten van een borrel en de rust die er op de boot heerst...

Vanaf €48,75

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!Nieuw Amsterdams Peil

Allereerst een driegangen diner in de binnenstad van Amsterdam met aansluitend een muzikale rondvaart 'Op de Amsterdamse grachten', de vrolijkste rondvaartboot van Amsterdam. Onze artiesten vermaken u met bekende liedjes over de stad, haar geschiedenis en haar inwoners.
Maar het blijft natuurlijk niet bij luisteren.
De Amsterdamse snik, het Jordaan-sentiment, de wereldberoemde Wallen, alles komt aan bod tijdens deze hartverwarmende voorstelling in het varende meezingcafé.
'Op de Amsterdamse Grachten' is een vrolijke voorstelling waarbij het gezelschap actief betrokken wordt. De deelnemers zijn toeschouwer en entertainer tegelijk!

Vanaf €88,00

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!


Evenementen en uitjes in Amsterdam

Mokum Evenementen de leukste uitjes voor particulier en bedrijf