Evenementen in Amsterdam

Wandelingen amsterdam De Jordaan Red Light District Naatje van de Dam Amsterdamse smartlappen Grachtengordel Contact met Mokum Evenementen

Populaire uitjes

Mokum Evenementen staat garant voor een unieke middag of avond. Maar wij hebben op basis van 'verschillende ingrediënten' twee fantastische programma's samengesteld. Uw gasten zullen zich deze dag nog lang herinneren als een overgetelijk fantastisch evenement. Deze twee 'uitjes' zijn enorm populair bij velen tot ver over de stadsgrenzen.
Reserveer tijdig!

Met Trees over de Wallen

Allereerst wordt u ontvangen in een gezellig Amsterdams café met koffie en taart. Na de koffie wordt u opgeschrikt door Trees. Trees is jaren lang toiletjuffrouw geweest in diverse cafés op de Wallen en heeft van achter haar schoteltje een schat aan informatie, verhalen en roddels verzameld.

Deze verhalen zijn het vertellen zeker de moeite waard en daarom neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld.

Tijdens de rondleiding informeert zij u op haar eigen unieke wijze over alle ins en outs over dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam. Deze hilarische wandeling eindigt op onze borrelboot. U gaat een rondvaart maken door de prachtige en wereldberoemde grachten van Amsterdam.

Terwijl u van het uitzicht geniet krijgt u een drankje en hapje geserveerd. De rondvaart zet u af bij een gezellig restaurant waar u een heerlijk driegangen diner krijgt geserveerd.

Vanaf € 88,50

Ga voor meer informatie naar onze theatrale rondleidingen door Amsterdam

Met Joki door de Jordaan en Zwijgend Swingen

U wordt ontvangen in een gezellig Amsterdams cafë met koffie en taart. Na de koffie wordt u opgeschrikt door Joki, een bijzonder uitgedoste dame, ze lijkt zelfs een tikkeltje tipsy. Joki neemt u mee op haar hilarische wandeling door de Jordaan.

Joki vertelt u alles over het ontstaan en de geschiedenis van deze bijzondere buurt. De wandeling eindigt in cafë Lowietje, bekend uit de populaire tv-serie Baantjer, waar Joki voor u nog een heerlijke Jordaanmedley zal zingen.

Hier kunt u genieten van de echte Amsterdamse Jordanese sfeer en een goede borrel. Na de borrel wordt u begeleid naar een gezellig restaurant waar u een driegangen diner krijgt geserveerd.

Na het diner gaat u aan boord van een gereedliggende rondvaartboot. U gaat zwijgend swingen aan boord van de Silent Swing Cruise! Geniet op de Amsterdamse grachten van een swingende club en een rustige rondvaart tegelijk!

De dj draait de nieuwste hits, gouwe ouwe en onvervalste meezingers. Uiteraard wordt er uit volle borst meegezongen, maar of iedereen hier nu zo blij mee is?!

Ga voor meer informatie naar onze theatrale rondleidingen door Amsterdam
Evenementen en uitjes in Amsterdam

Mokum Evenementen de leukste uitjes voor particulier en bedrijf