Evenementen in Amsterdam

Wandelingen amsterdam De Jordaan Red Light District Naatje van de Dam Amsterdamse smartlappen Grachtengordel Contact met Mokum Evenementen

Bedrijfsuitje

Broodje Mokum I

Na een smaakvolle lunch wordt u opgehaald door een excentrieke dame. Dit is Nelleke, de zus van de Jordanese Joki, de oorspronkelijke gids voor uw geboekte rondleiding door de Jordaan.
Joki is verhinderd en heeft haar zus Nelleke gevraagd de rondleiding over te nemen. Nelleke is omhoog getrouwd en woont in Oud Zuid en wil niets meer met de Jordaan (oorspronkelijk een achterstandsbuurt) te maken hebben. Speciaal voor u wil ze een uitzondering maken en heeft haar afspraak speeddaten verzet om u te kunnen rondleiden.
Na een paar wijntjes keren zowel haarjeugdherinneringen als Jordanese tongval terug en blijkt zij over dezelfde kwaliteiten als haar zus te beschikken.
Met Joki door de Jordaan is een theatrale rondleiding door deze prachtige buurt. De wandeling eindigt in café Lowietje waar Nelleke (of toch Joki?!) een echte Amsterdamse Jordaanmedley voor u zal zingen. Hier kunt u gezellig met uw collega's naborrelen.

€ 45,50

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Zoo & Zoek

U verzamelt in de oudste stadsdierentuin van Nederland; Artis. Hier wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak. U krijgt een rondleiding achter de schermen van Artis. Wat voor gewone bezoekers verborgen blijft, gaat u bekijken.
Zo maakt u kennis met de bijzonderheden van het werken en leven in een dierentuin. Na deze bijzondere rondleiding krijgt u in een gezellig Amsterdams restaurant een smaakvolle lunch geserveerd.
Na de lunch worden u en uw collega's in teams verdeeld en krijgt u de spelregels van de enige echte Amsterdamsche Wandelwedstrijd uitgelegd. De speurtocht leidt u langs bijzondere en verassende plekjes van Amsterdam.
Door de vragen goed te beantwoorden leidt u uzelf door de speurtocht heen. Een gezond verstand, speurzin en algemene kennis brengen u naar de overwinning. De wandeling eindigt in een gezellig café waar onder het genot van een drankje het winnende team wordt bekend gemaakt.

€ 71,50

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Schone Smart

Allereerst gaat u een rondvaart maken door de prachtige grachten van Amsterdam. Aan boord krijgt u koffie/thee en appeltaart geserveerd. Terwijl u van het uitzicht geniet vertelt een gids u alles over de oude historie van de mooie binnenstad van Amsterdam.
De rondvaart legt aan bij een restaurant in de Jordaan waar u een lekkere lunch krijgt geserveerd. Na de lunch neemt de gids u mee voor een rondleiding door de Jordaan, één van de mooiste buurten van Amsterdam.
De rondleiding voert u langs de prachtige grachtjes, hofjes, winkeltjes, galeries, cafés en gezellige terrasjes. De rondleiding eindigt in een typisch Amsterdams café waar u wordt ontvangen door onze eigen zangjuf en accordeonist.
U gaat deelnemen aan een hilarische workshop smartlappen zingen en schrijven. Verdeeld in groepen schrijft u samen met uw collega's een smartlap. Op het einde geeft u een spetterend optreden, dat wordt opgenomen op cd!

€ 112,00

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Schilderachtig Amsterdam

Na de koffie met taart wordt u opgehaald door onze gids voor een rondleiding door de prachtige binnenstad van Amsterdam. Dat Amsterdam een aantrekkelijke plek is voor kunstschilders is niet zo gek.
Amsterdam telt namelijk ontelbare mooie plekken met werkelijk schilderachtige taferelen. Tijdens de rondleiding maakt u foto's van alle mooie plekjes en bezienswaardigheden die u tegen komt.
Na deze inspiratievolle rondleiding krijgt u in een gezellig restaurant een lunch geserveerd. Na de lunch gaat u van uw eigen foto's een schilderij maken onder de inspirerende leiding van onze kunstschilder.

€ 70,00
Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

De Klank van de Stad

Allereerst gaat u een rondvaart maken door de prachtige grachten van Amsterdam. Aan boord krijgt u koffie/thee en appeltaart geserveerd. Terwijl u van het uitzicht geniet vertelt een gids u alles over de oude historie van de mooie binnenstad van Amsterdam.
De rondvaart legt aan bij een restaurant in de Jordaan waar u een lekkere lunch krijgt geserveerd. Na de lunch wordt u opgehaald door een excentrieke dame. Dit is Nelleke, de zus van de Jordanese Joki, de oorspronkelijke gids voor uw geboekte rondleiding door de Jordaan.
Joki is verhinderd en heeft haar zus Nelleke gevraagd de rondleiding over te nemen. Nelleke is omhoog getrouwd en woont in Oud Zuid en wil niets meer met de Jordaan (oorspronkelijk een achterstandsbuurt) te maken hebben.
Speciaal voor u wil ze een uitzondering maken en heeft haar afspraak speeddaten verzet om u te kunnen rondleiden. Na een paar wijntjes keren zowel haarjeugdherinneringen als Jordanese tongval terug en blijkt zij over dezelfde kwaliteiten als haar zus te beschikken.
Met Joki door de Jordaan is een theatrale rondleiding door deze prachtige buurt. De wandeling eindigt in café Lowietje waar Nelleke (of toch Joki?!) uw stembanden gaat opwarmen met een echte Amsterdamse Jordaanmedley.
Hierna gaat u zelf onder begeleiding van een accordeonist heel Amsterdams repertoire ten gehore brengen!

€ 91,00

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!

Als de dag van Toen

Als de dag van toen is een avondvullende spelshow waar al uw herinneringen weer naar boven komen! Herinnert u zich nog vroeger op de buis: Fabeltjeskrant, Ren je rot, Q&Q of Hamelen? Of 'Ich bin wie du', 'Dancing Queen' en 'Paradise by the Dashboard light.
En weet u nog wie Dorus was, of Willem Duys? Alles komt voorbij tijdens deze avond vol jeugdsentimenten en herinneringen.
Deze spetterend show wordt gepresenteerd door twee bevlogen showmasters en ondersteund door een ware dj. Wanneer de teams zijn gevormd gaat de wedstrijd van start. U gaat tegen uw collega's strijden om de Grote Nostalgia Cup!
De avond zit vol herinneringen aan vroeger en staat garant voor een hartverwarmde avond vol jeugdsentiment, meezingen en dansen.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie.
Neem contact met ons op!
Evenementen en uitjes in Amsterdam

Mokum Evenementen de leukste uitjes voor particulier en bedrijf