Evenementen in Amsterdam

Wandelingen amsterdam De Jordaan Red Light District Naatje van de Dam Amsterdamse smartlappen Grachtengordel Contact met Mokum Evenementen

Bedrijfsuitjes, familiedag, wandelingen en rondleidingen

Wandelingen en Rondleidingen

Mokum Evenementen staat bekend om haar originele en creatieve programma's. Voorbeelden van s zijn onze theatrale wandelingen. Een unieke stadswandeling onder begeleiding van een acteur of actrice. Kijk verder in het submenu van “uitjes“ voor onze verschillende theatrale tours.

Mokum Evenementen organiseert voor kleine en grote groepen unieke uitjes. Families, buurten, verenigingen, bedrijven en scholen zijn van harte welkom. Wij bezorgen u en uw gasten een onvergetelijke dag in Amsterdam.Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een afdelings-, personeels- of bedrijfsuitje? Bij Mokum Evenementen bent u aan het juiste adres! Hieronder vindt u een selectie uit onze meest geboekte bedrijfsuitjes.
Naast de vermelde bedrijfsuitjes is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen of diverse activiteiten los te boeken. Graag maken wij, geheel vrijblijvend, een voorstel aangepast aan uw wensen en de grootte van de groep.

I Amsterdam


Evenementen en uitjes in Amsterdam

Mokum Evenementen de leukste uitjes voor particulier en bedrijf